Wednesday, 11 July 2012

Teknik KV33T -- Ulasan Ringkas

Bismillah.... Mula2 aku nok katakan bahawa teknik kv33t adalah yg paling mudah dan ringkas... tak banyak syarat..... klu nok guna teknik ni... kamu kena kosongkan minda dari teknik2 yg lain.. hadoii.... ada yg tanya target volume berapa? .. klu ada shadow bagaimana?.....bla2.. bla2.... .... aku tak cakap pun pasal volume berapa... doji ke.. shadow ker..  amerika nok perang ker... euro nok  lingkup ker..hari apa.?  ada benk ke dop?.........

Sistem aku cuma pokus kat volume 33 aje ... waktu asian.. dan waktu euro.. itu saja.... apalah sangat...


sistem aku cukup dgn tools ini saja iaitu.. 1) fibo retracemen yg di modified yg boleh tunjuk volume 33 pip dgn ada line 50... atas dan bawah     ... 2) fibo time yg boleh tunjuk masa kul 2 dan kul 11 mlm..
Itu saja... adusss..cukup mudah...dan jgn lupa tf yg diguna adalah tf H1..

aku ulang yg diperlukan..

1- tf H1
2-fibo time
3-fibo retracement.. (hanya line 0,50 dan 100 atas dan bawah )
4-kefahaman ilmu..

..Lantak kamulah...

satu lagi aku nok cakap.. syarat sistem ini .. kv33t.. adalah paling mudah..

1-waktu asian tentukan trend..
2-plan
3-masuk
4-hold
5-close

Itu saja bukan lah susah sangat... huh....tak kira hari  hujan ke .....syarat2 dan kaedah sistem ini tetap sama (konsistent) tak berubah.....

Terpulang pada kamu nok ikut ke dop....

oklah minta maaf ya... jika terkasar bahasa... sapa yg suka utk guna sistem ini ... silakan... aku ikhlas memberi... dan semoga bermanfaat utk kamu semua.. dan jgn lupa klu ada yg mintak tunjuk ajarkan sekadar yg kamu mampu...aku guna bahasa melayu dan lawak2 sikit.. rojak2 sikit supaya org putih tak ambil port.. klu mereka tak paham lagi bagusnya...

ok sekian... jumpa lagi..




1 comment:

  1. bro cane guna dia..aduh tk fhm hehe..mana nk dpt fibo yg dh setting tu..n fibo time tu hehe

    ReplyDelete